Tuesday, September 13, 2011

ouh, perihatinnya beliau ;)

Salam,
sedang2 sebok menaip2 proposed method yg masih tidak berkesudahan.. heh! rase2nyer aku baru mengarang dalam 1/2 muke jeh..dah mencari2 aktiviti2 lain.. bile nak fokus? aku perlu siapkan 2 pages tahu! T__T.. eh, siap boleh menulis blog yeh kamu.. ting2.. masuk inbox kat gmail..email from ehem2.... terkejut aku..Antenatal class!!! kelas yg aku mmg nak attend sejak dahulu kala..cewah..ramai yg menasihatkan aku join kelas nih, supaya berkeyakinan sikit nak berjihad melahirkan si kecik nih.. tp.. sob2..meleleh2 air mate.. kelas terdekat pada 17 sept a.k.a sabtu nih..tp.. dlm bahase Mandarin....... aku?? boleh paham ke? Y__Y.. lepas tuh pulak 19 november.. si kecik mungkin dah tergolek2 atas katilku& mungkin sudah pandai sengih2..
ya Allah permudahkanlah..~
                                        
p/s: Alhamdulillah, wa syukur lillah..ouh, encik husband begitu prihatin terhadap is3 beliau skrg(bkn shj skrg, dari dulu lg sejak sah jd is3 gituh :p) ..weeehee.. memahami kerisauan si is3 & berusaha menjd abi yg bertanggungjawab gituh... umi nyer? terkelip2 mata.. am i ready?

next weeek schedule:
monday! 4.40pm @ room 6 undercroft : 1st Conferece 
WednesDay! 3.00pm @ ...... : 2nd sympo presentation ..opss
pagi tuh medical check up &... scan baby!! yehoo..
moga Allah beri kekuatan & ketenangan.. purf2.. ^__^


...smlm rase dah xde daya nak pi ziarah kak una & hntr bubur itam kat mira.. encik husband ckp.."doalah, mintak kekuatan kat Allah".. then, berbisik dalam hati.. minta Allah beri kekuatan..& subhanallah.. sgt energitic gituh..alhamdulillah.. :) + disbbkan dah lame pencen drive.. baru aku sedar..perut ku dah makin besar..sbb rapat ngan steeering..isk2.. +_+

ehem2.. gtg, need to finish proposed method by today tau!
dah ngaji quran hai nih? ;)

1 comment:

penconteng.crayOn said...

moga Allah beri kekuatan dan ketabahan buat kamu, ameen!

take care sis!