Tuesday, April 28, 2009

byknye keje -_-

Assalamualaikum ms. Lady bug ^__^

hurm.. searching for someone to talk to~~
never mind. i write here..hope the word will fly2~~~fly2 to sape2 yg mendengar..
nak wat sbe..tp no idea nak mengayat~~ aaa..
aku nak wat programming..tp..nanti aku xleh berganjak bile dah PK pasal Vb..ouch..huhu

ape yg aku Pk skrg...
1) perot kenyang sgt, dah lame xmkn mlm @_@
2) my programming..sehatkah kamu?
3) my sbe..ouh Allah, biarlah jari2 ku bermain2 di keyboard dgn jayenyer.. 4 pages to g0.. -_-
4) quiz sbe esok..aku dah bace ke?
5) mane satu yg aku nak wat???? dush2


ape yg aku xmo PK..
1) tgk movie
2) tidoooo @_@
3) bile aku nk g clinic? nh dah cubaan ke-4..ouhhh
4) aku, teacher yg suke bebel2, no motif?,,yet lege..

graf of emosi for today at 10.51pm
declinee~~~but still at +ve range.. ngeee =D


* i think nak bace sbe quiz dulu la~~
Dear Allah, berikan lah aku kekuatan..yeahhh!!!~erk!

Monday, April 27, 2009

suare ku seksi..ahaks =P

Assalamualaikum...

owh diriku~ mengape mu xbaek2 bat0k agi..uhhh...
dah 2minggu batuk..-_-, skrg suare p0n dah seksi..tp best gak eh, kurang sikit aku p0kpek =P..lalala..-continue reading econ~
jam 11.40pm, erk! aku lapo giler~~ berenti berehat jap..hurm..mencari maggi-lame xmkn..tp mlm nih aku kn mkn~~ hua3..kelaparan tahap gaban~..dush2x..tata for today..aku nak g makan!!~~ nyummy3

Sunday, April 26, 2009

new baby born~

Assalamualaikum~~

alhamdulillah... blog saye yg rasmi tentang aku & mereka..=D


cerite ari nih~~
kenape hati aku terdetik nak tulis blog? padahal, xpandai meluahkan kata2 yg best p0n-_-..lalalala.tp sukatie lah nak wat blog..aku yg nak tulis and aku yg nak bace..so..aku la yg wat..sebab aku yg nak wat blog~~ naluri hati k0n0nnyer.. pejam celik umur aku dah 20 tahun, really? dulu2 bile dgr jeh orang tuh dah umur 20, rase org tuh dah besar giler, pandai berdikari, perghh..buat keputusan sendiri, xde takot2 dah..kdg2 aku terPK betol ke aku dah 20 nih??
lame dah aku idop eh dah 2/3 hayat aku jeh(calculate based on riwayat hidup nabi muhammad s.a.w)..tp mane ah tau esok luse aku mati..isk2.ape la aku nak bwk mengadap Allah..huhu~ tau p0n.. erk! bebel2~~ esok aku ade test economic. 8 chapter, tp skrg aku br study 1/2 chapter yg pertama.. bajet relaks jeh..sempat ag aku create blog ye..

bende yg diPK ari nih
1) esok test!!!
2) project sbe postpone rabu..yeayy!!!! nih best
3) vb pr0gramming
4) internship!!~nih lah yg selalu menurunkan graf emosi aku
5) cane nak jdk lebih baik dari semalam
6) bile nak lipat baju? isk2 -_-"

bende yg aku xmo PK
1) aku, teacher yg miserable

*best jgk bebel sorang2 kat sini~~ ;P